Canyoning NerPal (1dag 2 canyon)
Canyoning Valle di Ledro Trentino LOLgarda
Canyoning Valle di Ledro Trentino LOLgarda
Canyoning Valle di Ledro Trentino LOLgarda
Canyoning Valle di Ledro Trentino LOLgarda
Canyoning Valle di Ledro Trentino LOLgarda
Canyoning Valle di Ledro Trentino LOLgarda
Canyoning Valle di Ledro Trentino LOLgarda
Canyoning Valle di Ledro Trentino LOLgarda
Canyoning Valle di Ledro Trentino LOLgarda
Canyoning Valle di Ledro Trentino LOLgarda
Canyoning Valle di Ledro Trentino LOLgarda
Canyoning Valle di Ledro Trentino LOLgarda

Deze tour is ontworpen voor diegenen die een super ervaring willen beleven, met uitzicht op de twee mooiste en beroemdste Canyon van Trentino in één dag. De Rio Nero en de Palvico, zullen u in staat stellen om een avontuur te beleven dat u zich voor altijd zult herinneren.

  • super leuk
  • uniek
  • adrenalina
Inbegrepen

Begeleid door een berggids en internationale canyoning gids, 5 mm neopreen wetsuit, neopreen sokken, reddingsvest, helm en harnas;

Niet inbegrepen

spese personali, in caso non siate in possesso di mezzi di trasporto cercheremo di sostenervi nell'organizzazione di esso, quando vi sarà la possibilità faremo delle foto questo però non é garantito

Duur0 Uur
Mee te nemen

Zwempak, sneakers of wandelschoenen om nat te worden tijdens de activiteit, strandhanddoek, snacks, action camera, lunch

Deelnemermin 2

Gratis voor toeschouwers
TalenFrans, Engels, Italiaans, Spaans, Duits, Nederlands
Belangrijke informatie

De Canyoning is een activiteit die voornamelijk in het water plaatsvindt, met uitzicht op paden in de natuur, met al haar majesteit maar ook met gevaar; de paden hebben natuurlijke glijbanen, watervallen van waaruit de gids u zal laten afzeilen, sprongen, (deze zijn nooit verplicht, duiken is alleen mogelijk als u zich veilig voelt en elke consequentie als gevolg van een verkeerde sprong is uw verantwoordelijkheid. Minderjarigen kunnen pas springen nadat de ouder of begeleiders hun toestemming hebben gegeven en ook in dit geval is de verantwoordelijkheid van de voogden), de sprong met toestemming van de ouder of van zichzelf is een persoonlijke beslissing en elk trauma als gevolg van de sprong, zijn de verantwoordelijkheid van de ouders of van de personen die de minderjarige bij hun hebben. Canyoning is, als het op de verkeerde manier wordt aangepakt, een activiteit met een hoog risico; de gevaren die je loopt zijn anders en kunnen belangrijke of tragische gevolgen hebben (trauma als gevolg van vallen, onderkoeling, verdrinking, etc.). LOLgarda geeft u alle informatie en geeft u alle technische uitrusting (neopreen wetsuit, canyonharnas, helm, reddingsvest en neopreensokken, die als sokken en niet als schoenen moeten worden opgevat) om deze discipline in alle veiligheid tegemoet te treden. Tijdens deze activiteit moeten minderjarigen worden begeleid door ouders, familieleden of voogden die ouder zijn dan 18 jaar, die de verantwoordelijkheid voor hen op zich nemen.wij herinneren u eraan dat canyoning plaatsvindt in een natuurlijke omgeving, met al zijn charme maar ook met zijn gevaren. LOLgarda neemt geen verantwoordelijkheid als tijdens een tour een natuurlijke gebeurtenis (vallende bomen, keien of een andere gebeurtenis), schade kan toebrengen aan eigendommen of mensen.

De Brggids- zijn keuzes zijn onbetwistbaar - zal de enige zijn die beslissingen neemt voor de hele groep, - zal je laten afseilen, vertellen waar en hoe je moet springen, zal je aanwijzingen geven om deze activiteit in veiligheid uit te voeren. In het geval dat een of meer leden van de tour niet luisteren en de gegeven aanwijzingen niet accepteren (waardoor zijzelf en andere deelnemers aan de tour in gevaar komen) behoudt de gids zich de bevoegdheid voor om dergelijke personen te verwijderen of de gehele tour te annuleren. Als de activiteit eenmaal is begonnen, is er geen gelegenheid meer om langs de rivier te lopen, maar is er wel de mogelijkheid om deze pas aan het einde af te maken of in sommige gevallen waar er een nooduitgang is.- We behouden ons altijd de mogelijkheid voor om een tour te annuleren, om veiligheidsredenen (slechte toestand van de rivier, gebrek aan minimum aantal deelnemers, ongehoorzame deelnemers of onder invloed van drugs of alcohol). Er kan een maximale vertraging van 15 minuten zijn, waarna de tour wordt geannuleerd of zonder laatkomers zal vertrekken. Om de veiligheid te vergroten zal er een briefing worden gemaakt voor de activiteit. Als u last heeft van enige vorm van pathologie (lichamelijk of geestelijk) wordt u vriendelijk verzocht dit door te geven en elk probleem, angst of twijfel te melden. Het zal niet leiden tot een verwijdering van de tour, maar het zal de gids helpen om op de juiste manier te handelen naar u toe tijdens de activiteit of in het geval er iets gebeurt; Canyoning is een activiteit die geschikt is voor iedereen die een goede fysieke conditie en goede watercondities heeft; in het geval dat de activiteit wordt geannuleerd als gevolg van het weer of andere oorzaken, krijgt u een voucher, gelijk aan het door u betaalde bedrag, geldig voor een jaar, om te gebruiken voor dezelfde of een andere activiteit van LOLgarda. Het is zeer belangrijk voor de gidsen om een telefonisch contact te hebben, u wordt vriendelijk verzocht om na de reservering een bericht vrij te geven op 00393285486497 met naam, achternaam, dag, tijdstip en naam van de activiteit om belangrijke veranderingen te communiceren indien nodig. Wij herinneren u eraan dat dit een boekingsaanvraag is die pas wordt bevestigd nadat de beschikbaarheid is geverifieerd, het is mogelijk dat de datum of het tijdstip wordt gewijzigd, u wordt hiervan op de hoogte gesteld.

Locatie van het gebeuren

WAARSCHUWING: Komende van Riva del Garda, blijft ons Canyoning Outdoor Center aan de rechterkant ongeveer 100m voor de kruising met Tremalzo, voor degenen die komen van Storo 100m na de kruising met Tremalzo, aan de linkerkant.
Canyoning and Outdoor center LOLgarda
Via Ampola, 3, 38067 Ledro TN, Italia
ja
lago d'ampola of Bivio per tremalzo

Aanbiedingen van

LOLgarda by LiveOutdoorLife
38067 - Trentino
(80)

Meer informatie

Canyoning is een van de meest gewaardeerde, leuke en onvergetelijke activiteiten die je kunt ervaren in Garda Trentino, het Gardameer, Ledro en Idro.De Ledrovallei heeft de mooiste canyons van Trentino en LOLgarda met zijn Canyoning en Outdoorcentrum in de buurt van de canyons is de enige die u deze ervaring kan bieden, omringd door de wildste natuur.Vanaf hier vertrekken we te voet naar de Rio Nero, zodra de eerste rivier klaar is kun je relaxen, drinken en eten, bij ons centrum (alleen eigen lunchpakketten) of bij de nabijgelegen Albergo Ampola. (niet inbegrepen in het tarief)Om ongeveer 12 uur maken we de materialen weer klaar en rijden naar de Palvico rivier, glijbanen, duiken, watervallen en veel plezier zullen u begeleiden gedurende deze prachtige dag. Beide rivieren zijn mooi en zeer verschillend van elkaar, hoewel ze zeer dicht bij elkaar liggen en in dezelfde vallei, de ene heeft meer duiken, rijkere vegetatie, de tweede is meer uitgehouwen in de rotsen met hogere afseilen, beide zijn gewoonweg prachtig.NerPal, een afkorting van deze combinatie van de Rio NERo en de PALvico.

0 beoordelingen
Er zijn geen recente beoordelingen voor Canyoning NerPal (1dag 2 canyon).
€ 140,00

Ticket boeken

Coupon kopen

Voorkeursdatum kiezen en activiteit boeken.